Conference League

Λουτσέσκου: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά το καλοκαίρι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του για να έρθει η πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, μετά τη νίκη επί της Χαρτς στην Τούμπα.

Στην αυτοπεποίθηση που δίνουν στον ΠΑΟΚ οι νίκες επί της Χαρτς και η πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στις δηλώσεις του στη Nova μετά τη ρεβάνς με τους Σκωτσέζους.

«Καταφέραμε να κάνουμε μια εξαιρετική δουλειά αυτό το καλοκαίρι. Και όταν μιλάω για δουλειά εννοώ για τεράστια προσπάθεια, θυσία, διάθεση από αυτό το γκρουπ των παικτών. Από την προετοιμασία έως σήμερα.

Από εδώ και πέρα ακολουθούν νέα παιχνίδια. Αν δούμε την ατμόσφαιρα τώρα σε σχέση με πέρσι μετά τον αποκλεισμό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κάτι παραπάνω από μία πρόκριση. Μας δίνει χρόνο να βελτιωθούμε, να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση
», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές, απάντησε: «Πρέπει να δουλέψουμε για τα επόμενα παιχνίδια, να τα δώσουμε όλα, να πάρουμε πλεονέκτημα από αυτά που ακολουθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x